IMG_0340_bildspel hus9 hus1 vastra-sjostaden hus2 hus3 hus4 hus7 hus5 hus8 hus6

”Vi strävar efter att använda
miljöanpassade produkter”

Tre generationer byggmästare

KEBAB är ett välkänt familjeföretag på Österlen som grundades av Knut Edstrand redan 1961. Idag leds företaget av sonsonen Jonas Edstrand och Lars Edstrand, son till Knut. företaget har vuxit i lagom takt under åren och mönstrar idag 45 yrkesskickliga byggmästare och snickare verksamma inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Vår kundkrets har under under åren vuxit sig allt större och omfattar idag förutom Ystad och Simrishamn även ett flertal närliggande orter.

Vi har egna resurser för allt traditionellt byggnadsarbete som betong, trä, murning och plattsättning. Dessutom har vi en egen markentreprenadavdelning med maskinresurser som gör att vi är självförsörjande i allt markarbete.

Arbete utförs med egen personal, vilket är en stark kundfördel. Vi kan alltid disponera våra resurser själva och ett nära samarbete med utvalda underentreprenörer gör att vi kan hålla utlovade tidsplaner.

KEBAB arbetar med både den privata och den offentliga sektorn och vi bygger såväl bostäder som industrier och offentliga lokaler i såväl Ystad som Simrishamn. Våra resurser gör att vi kan åta oss hela entreprenader och driva projekten från idé till färdig byggnad.

Våra hus är arkitektritade och anpassade efter våra kunders behov. Och som professionella byggmästare följer vi arkitekternas intentioner utan att försöka förenkla eller förändra. det tycker vi är viktigt.


Läs vår broschyr!

Till vänster i bild – Knut Edstrand som grundade företaget 1961.

 

1960-tals taklagsfest med murarna från KEBAB.

KNUT EDSTRANDS BYGGNADS AB
Storgatan 46, 273 98 Smedstorp
Telefon: 0414-515 50
E-post: kebab@edstrands.se